Har du drømt å få sort belte i en kampsportgren? Eller at ungene dine utvikler personlige egenskaper som er gode å ha med seg på alle områder i livet?

Nå har du sjansen!!!! D.R.K kampsport klubb har startet sine aktiviteter i ROS Arena fra høsten 2017.

Hos oss kan du velge mellom Taekwondo og Kickboxing i forskjellige ambisjonsnivåer. Medlemmene trener ut fra sine egne forutsetninger.

På trening blir alle sett av klubbens trener. Han motiverer og hjelper medlemmene slik at de får god mestringsfølelse og bedre selvtillit.  I vår klubb handler alt om å skape en tro på at « JEG KAN KLARE DET!»

Ved siden av selve treningen, skal vi etterhvert jobbe med elevenes selvtillit, jobbe mot mobbing, lære elevene lederskap (for eksempel ved å la dem lede treningen) og lære dem å forsvare seg selv i den grad det er mulig – og om dette i det hele tatt  blir aktuelt.

Barn og ungdommer har en helt spesiell evne til å kunne fantasere og drømme. Dagens generasjon bruker spill og data oftest til å få utløp for trengende flukt i hverdagen. Denne form for styrt fantasi er ikke sunn for de. Vi jobber kontinuerlig i klubben med å gi våre medlemmer bl.a. økt koordinasjon, smidighet og styrke. Denne form for sport gir god effekt for elever som har behov for økt selvtillit, selvdisiplin og ro.

Barn og ungdommer som er påvirket av stress, uro og dårlig selvbilde kan etter kun få omganger med meditasjon, finne ro og harmoni. Grand Master Sam Wallin tilbyr i sine treninger meditasjon for klubbens medlemmer.

Det er begrensede plasser så her gjelder førstemann til mølla.